Familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring

Doordrongen van service, kwaliteit en de noodzaak tot energietransitie

Vanaken Energietechnieken uit Bree is in 1971 opgericht door Henri Vanaken. In 1998 nam Jos Vanaken het roer over. Vandaag zijn we volop bezig met de energietransitie, omdat we kosten willen besparen én het klimaat willen sparen.

Zowel vader als zoon zijn zeer gedreven ondernemers met een grote passie voor hun vak. Jos en zijn team willen mee richting geven aan de sterk veranderende energiesector.

Sanitaire installatie

Gediplomeerde techniekers gegarandeerd

Warmte is belangrijk. Milieu en veiligheid ook. Daarom raden wij aan onderhoud of een herstelling toe te vertrouwen aan iemand met verstand van zaken. Alle techniekers van Vanaken Energietechnieken zijn gediplomeerd en gecertificeerd.

Permanente kwaliteitscontrole

Je mag van ons een uitstekende en snelle service én permanente kwaliteitscontrole verwachten. Maak kennis met ons professioneel en hecht team van enthousiaste en ervaren medewerkers die je voorzien van de meest efficiënte oplossingen.

Warmte, dat voel je!

Energiezuinig en duurzaam

We geloven in de toekomst van energiezuinige technieken en alternatieve energiebronnen. Warmtepompen bewezen al ruimschoots hun waarde. In de toekomst zien we ook een evolutie naar warmtekrachtkoppelingen op microniveau.

Onze studiedienst maakt voor jou vrijblijvend een offerte op maat. Ook voor premiebegeleiding kan je bij ons terecht.

Vloerverwarming

Ons team

Ons gediplomeerd team staat dagelijks voor je klaar, mét hart en ziel voor een degelijke installatie.

online zichtbaar Jos Vanaken zaakvoerder van Vanaken bvba verwarming ventilatie zonnepanelen sanitair onderhoud en herstelling
Seppe Vanaken
Ronny, onderhoud ketel en herstelling
online zichtbaar Sabine Verrydt onderhoud en herstelling Vanaken bvba