Familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring

Doordrongen van service en kwaliteit

Vanaken Energietechnieken uit Bree is in 1971 opgericht door Henri Vanaken. In 1998 nam Jos Vanaken het roer over.

Zowel vader als zoon zijn zeer gedreven ondernemers met een grote passie voor hun vak. Als lid van de denktank 2020 wil Jos mee richting geven aan de sterk veranderende energiesector.

Sanitaire installatie

Alleen gediplomeerde techniekers gegarandeerd

Warmte is belangrijk. Milieu en veiligheid ook. Daarom raden wij aan onderhoud en depannages toe te vertrouwen aan iemand met verstand van zaken. Alle techniekers van Vanaken zijn gediplomeerd.

Permanente kwaliteitscontrole

U mag van ons een uitstekende en snelle service én permanente kwaliteitscontrole verwachten. U zal kennis kunnen maken met een professioneel en hecht team van enthousiaste en ervaren medewerkers die u voorzien van de meest efficiënte oplossingen.

Alle energiebronnen

Wij bieden u een pasklare oplossing voor elke energiebron: stookolie, aardgas, electriciteit. Met warmtepompen halen we energie uit bodem, water en lucht. De zon zorgt voor gratis electriciteit die we kunnen opslaan in een thuisbatterij.

Onze diensten

Wij begeleiden u bij het kiezen van het juiste energiesysteem. Iemand die thuis werkt heeft een andere energiebehoefte dan iemand die uit huis is.
Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden uw verwarming, koeling en ventilatie.

Warmte, dat voel je!

Energiezuinig en duurzaam

We geloven in de toekomst van energiezuinige technieken en alternatieve energiebronnen. Zonneboilers en warmtepompen bewezen al ruimschoots hun waarde.In de toekomst zien we ook een evolutie naar warmtekrachtkoppelingen op microniveau.

Onze studiedienst maakt voor u vrijblijvend een offerte op maat. Ook voor premiebegeleiding kan u bij ons terecht.

Vloerverwarming

Ons team

Ons team staat dagelijks voor u klaar, met hart en ziel voor een degelijke installatie.

online zichtbaar Jos Vanaken zaakvoerder van Vanaken bvba verwarming ventilatie zonnepanelen sanitair onderhoud en herstelling
Seppe Vanaken
Ronny, onderhoud ketel en herstelling
online zichtbaar Sabine Verrydt onderhoud en herstelling Vanaken bvba