DUURZAME ENERGIE

ZONNEPANELEN

CONTACTEER ONS

Méér dan zonnepanelen en thuisbatterij!

Een goed zonne-energiesysteem met zonnepanelen berust op vier pijlers: een doordacht ontwerp op het dak van je huis, gebruik van kwalitatieve materialen, een vakkundige installatie en unieke subsidies in Vlaanderen. Vanaken Energietechnieken kiest al sinds 2008 samen met haar klanten de juiste zonnepanelen, nu ook in combinatie met een thuisbatterij.

Energieopslag is veel meer dan enkel zonnepanelen en een batterijsysteem installeren! We bestuderen samen met jou het capaciteitstarief en hoe je kan aanleren om pieken in electriciteitsverbruik te verplaatsen en vermijden. We bogen we op een brede ervaring en zijn sinds 2008 actief in het berekenen en plaatsen van zonnepanelen. 

Zonnepalen energie

Zijn zonnepanelen en thuisbatterij interesssant voor jou?

Voldoen je dak en jaarlijks electricteitsverbruik aan de basisvoorwaarden?

  • Je huidig of verwacht electriciteitsverbruik is hoger dan 2000 kWp per jaar. Je vindt je verbruik op de laatste jaarfactuur.
  • Je dak is oostelijk, zuidelijk of westelijk goed georiënteerd en het is in goede staat. De klassieke dakpannen zijn niet ouder dan 50 jaar en bevatten geen asbest. Het onderdak is droog en bevat geen asbest.
  • Je dak is (bijna) schaduwvrij

Het rendement van zonnepanelen wordt omschreven als het deel van energie dat in het zonlicht kan omgezet worden tot elektriciteit. De omvormer maakt de aansluiting met het distributienetwerk mogelijk dankzij het omzetten van gelijkstroom in wisselstroom. -Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, wordt bepaald door uw jaarlijks stroomverbruik. En de combinatie van een warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt voor een optimaal rendement.

Ontdek of deze investering voor jouw situatie een hoog rendement garandeert.

Zonnepanelen op maat

Elk gebouw of woning is verschillend, elk dak ligt anders. Bedrijven hebben andere noden dan particulieren. Daarmee houdt Vanaken Energietechnieken rekening bij het plaatsen van zonnepanelen. We maken een grondige studie vooraf en beslissen in samenspraak met de klant hoe we tewerk gaan voor de installatie van de zonnepanelen.