VERWARMEN MET HERNIEUWBARE
ENERGIE

WARMTEPOMPEN

CONTACTEER ONS

Warmtepomp bij renovatieproject

Met een warmtepomp haalt u energie uit de buitenlucht, het grondwater of de bodem. De ongebruikte warmte kunt u dan bewaren in een buffervat. Het energieverbruikt ligt daarom ook vijf keer lager dan traditionele verwarming. Warmtepompen zijn ideaal voor zeer goed geïsoleerde huizen met relatief kleine verwarmingsbehoeften én het zijn bovendien een van de meest milieuvriendelijke types van centrale verwarming.

Warmtepomp

Warmtepompen bij renovaties

Niet alleen zijn warmtepompen bij nieuwbouwprojecten de beste keuze, ook bij renovatieprojecten bieden warmtepompen de garantie van een aangenaam binnenklimaat.

Een woningrenovatie vergt vaak een grote investering die u op de een of andere manier snel wenst op te laten brengen. Een belangrijke eerste stap is het isoleren van muren en daken om uw energieverbruik te doen dalen. Hierbij zijn energiezuinige verwarmingsinstallaties, zoals warmtepompen, gasketels en mazoutketels, essentieel voor uw energierekening.

Verwarmingsketel vervangen door een warmtepomp

Vanaken Energietechnieken biedt verschillende types van warmtepompen aan: lucht of water warmtepompen.  Beschikt u over vloerverwarming in uw bestaande woning? Dan kan u gebruik maken van een hybride warmtepomp die aangesloten kan worden op de bestaande verwarmingsketel.

Kiezen voor een warmtepomp betekent genieten van talloze voordelen:

  • Aansluiting op zonnepanelen is mogelijk
  • Verwarmen met hernieuwbare energie
  • Compatibel met radiatoren, vloerverwarming en airconditioning

Haal warmte uit de omgeving met warmtepompen en bespaar geld

Warmtepompen kunt u al vanaf een zeer klein vermogen bestellen, dit in tegenstelling tot klassieke mazout- of gasketels. De combinatie van een warmtepomp met vloerverwarming en fotovoltaïsche panelen biedt u een optimaal rendement.

Wilt u investeren in groene energie en wilt u meer weten over het rendement van warmtepompen als centrale verwarming? Contacteer ons voor vrijblijvend advies. Ook helpen we u graag bij de keuze van verwarmingssysteem bij uw renovatieproject.

De verwarming die bij u past. Doe de test ➜