Op welke premies heb je in 2023 recht voor je verwarming?

MAAK EEN AFSPRAAK

Energiecheque Viessmann

Vanaken Energietechnieken is een premium partner van Viessmann Daarom kan je van de subsidies van Viessmann genieten. Investeer je vóór 30 juni 2023 een warmtepomp van Viessmann, dan geniet je een voordeel tot € 600 in de vorm van cash-back!

Viessmann premie verwarmingsketel

Verwarmingspremies in het Vlaams Gewest

Je kan nu via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen op Mijn VerbouwPremie. De premies gelden voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest.

  • Gascondensatieketel met label A ter vervanging van je oude aardgasketel en voor gebouwen ouder dan 15 jaar, enkel voor eigenaars-bewoners met een bescheiden inkomen en eigenaars die verhuren via een sociaal verhuurkantoor.
  • Vier soorten warmepompen (geometrische warmtepomp, lucht-lucht warmtepomp, lucht-water warmtepomp, hybride lucht-water warmtepomp) als je woning voor 2014 op het electriciteitsnet werd aangesloten en je woning voldoet aan de EPB-eisen
  • Warmtepompboiler tijdelijke premie.
  • Zonneboiler om sanitair warm water te produceren voor eigenaars-bewoners met een bescheiden inkomen of die verhuren via een sociaal verhuurkantoor en voor eigenaars-bewoners uit de middelste of hoge inkomenscategorie.

Maak je simulatie voor Mijn VerbouwPremie!

Premies warmtepomp