Onderhoud mazoutketel

Vanaken bvba is gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van uw CV-ketel op mazout. In België is het onderhoud van uw mazoutketel verplicht, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Het heeft bovendien heel wat voordelen voor u en uw portemonnee. Hieronder kom je te weten hoe het onderhoud van uw verwarmingsketel verloopt en van welke voordelen u kunt genieten.

De techniekers van Vanaken bvba zijn gediplomeerd en voeren een volledig onderhoud uit! Je ontvangt een wettelijk attest van de controle van de CV-ketel. Het onderhoud van de ketel en het ventilatiesysteem kan gelijktijdig gebeuren.

MAAK EEN AFSPRAAK

De voordelen van het onderhoud van uw mazoutketel

Een tweejaarlijks onderhoud van uw mazoutketel garandeert de veiligheid van uw gezin in de woning, is milieuvriendelijk en bespaart u heel wat energiekosten.

Vanaken bvba is gespecialiseerd in het onderhoud van verwarmingsketels, zowel het onderhoud van mazoutketels als het onderhoud van gasketels. Een goede werking van uw verwarmingsinstallatie betekent een hoger rendement en betere luchtkwaliteit. Na de controle van uw mazoutketel ontvangt u een wettelijk attest.

Mazoutketel bij Vanaken bvba

Hoe verloopt het onderhoud van uw mazoutketel?

Bij het onderhoud van uw verwarmingsketel verrichten onze erkende verwarmingsmonteurs heel wat controles om uw veiligheid te waarborgen.

Een tweejaarlijks onderhoud van uw mazoutketel houdt het volgende in:

  • We voeren een rookgasanalyse uit;
  • Uw mazoutketel wordt ontstoft;
  • De brander wordt gereinigd;
  • We controleren de waterdruk;
  • Lucht wordt verwijderd uit de leidingen;
  • En de gasaansluiting wordt gecontroleerd.

Wettelijk verplicht onderhoud

Voor een mazoutketel is een jaarlijks onderhoud verplicht. Het vereiste attest voor uw verzekering krijgt u van ons.

Onderhoud van uw mazoutketel nodig?

Wilt u een onderhoud van uw mazoutketel inplannen? Maak een afspraak met onze techniekers of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij herinneren onze bestaande klanten tweejaarlijks aan het onderhoud van hun mazoutketel om er nooit een te vergeten.

Na verloop van tijd is uw mazoutketel aan vervanging toe. Via de onderstaande link kunt u ontdekken welke nieuwe ketel u dan het beste plaatst.

Nu promo bij de aankoop van een nieuwe ketel

Met een Viessmann investeert u in een duurzame en energie-efficiënte oplossing en meer comfort. Koop vóór 31 december 2018 een nieuwe Viessmann en geniet een voordeel tot € 700!

Vraag hier uw Voordeelcheque aan