Onderhoud gasketel

Vanaken bvba is gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van uw CV-ketel op gas. In België is het onderhoud van uw gasketel verplicht, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Het heeft bovendien heel wat voordelen voor u en uw portemonnee. Hieronder kom je te weten hoe het onderhoud van uw verwarmingsketel verloopt en van welke voordelen u kunt genieten.

De techniekers van Vanaken bvba zijn gediplomeerd en voeren een volledig onderhoud uit! Je ontvangt een wettelijk attest van de controle van de CV-ketel. Het onderhoud van de ketel en het ventilatiesysteem kan gelijktijdig gebeuren.

MAAK EEN AFSPRAAK

De voordelen van het onderhoud van uw gasketel

Een tweejaarlijks onderhoud van uw gasketel vermindert het verbruik van energie en stoot minder CO2 uit. Bovendien voorkomt u storingen en gaat de verwarmingsketel langer mee. Een tweejaarlijks onderhoud van uw gasketel is wettelijk verplicht en laat u het best uitvoeren door een erkende technicus.

Vanaken bvba is gespecialiseerd in het onderhoud van verwarmingsketels, zowel het onderhoud van gasketels als het onderhoud van mazoutketels. Na de controle van uw gasketel ontvangt u een wettelijk attest.

Gasketel

Hoe verloopt het onderhoud van uw verwarmingsketel?

Bij het onderhoud van uw verwarmingsketel verrichten onze erkende techniekers heel wat controles om uw veiligheid te waarborgen.

Een tweejaarlijks onderhoud van uw gasketel verloopt als volgt:  

  • We voeren een rookgasanalyse uit;
  • Uw gasketel wordt ontstoft;
  • De brander wordt gereinigd;
  • We controleren de waterdruk;
  • Lucht wordt verwijderd uit de leidingen;
  • En de gasaansluiting wordt gecontroleerd.

Wettelijk verplicht onderhoud

Voor een gasketel is een tweejaarlijks onderhoud verplicht. Het vereiste attest voor uw verzekering krijgt u van ons.

Onderhoud van uw gasketel nodig?

Wilt u een onderhoud van uw gasketel inplannen? Maak een afspraak met onze techniekers of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Wij herinneren onze bestaande klanten tweejaarlijks aan het onderhoud van hun gasketel om jarenlang zorgeloos te genieten van hun verwarmingsketel.

Na verloop van tijd is uw gasketel aan vervanging toe. Via de onderstaande link kunt u ontdekken welke nieuwe ketel u dan het beste plaatst.