DUURZAME ENERGIE

ZONNEPANELEN

CONTACTEER ONS

Zonnepanelen

Een goed zonne-energiesysteem berust op vier pijlers: een doordacht ontwerp, gebruik van kwalitatieve materialen, een vakkundige installatie en een goed subsidiedossier. Vanaken Energietechnieken biedt ze u alle vier.

Wij zijn sinds 2008 actief in de sector fotovoltaïsche panelen en kunnen bogen op een brede ervaring in het ontwerpen, plaatsen van zonnestroominstallaties en rendementsberekeningen.

Zonnepalen energie

Rendabele investering

Vanaken Energie-Technieken is opgericht in 1971 als een verwarmingsbedrijf en evolueerde bewust naar het hele gamma van energietechnieken. Jos Vanaken legt zich al jaren toe op zonne-energie en intussen is hij en zijn team een autoriteit op dit vlak. Ook nu nog is de fotovoltaïsche zonnepanelen-activiteit een groeiverhaal.

Vraag bij ons advies en ontdek dat deze investering nog steeds hoog renderend is op dit moment.

Maatwerk

Ieder gebouw is verschillend, ieder dak ligt anders. Bedrijven hebben andere noden dan particulieren. Daarmee houdt Vanaken rekening. We maken een grondige studie vooraf en beslissen in samenspraak met de klant hoe we tewerk gaan.

U kent het vast, een rekenmachine die werkt op zonne-energie. Het licht dat op de zonnecellen valt, zorgt voor elektrische stroom. Deze stroom kan ook gebruikt worden in het huishouden of om uw wagen op te laden. Zonnepanelen zetten voor u het licht van de zon om in elektriciteit. Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, wordt bepaald door uw jaarlijks stroomverbruik.

  • De zon is een onuitputtelijke bron van energie.
  • U wekt zelf elektriciteit op en hoeft dit niet langer te kopen.
  • U zorgt voor een beter milieu.

Vanaken Energietechnieken en zonnepanelen

Een vertrouwensband tussen Vanaken Energie-technieken en de klant rust op drie pijlers:

Topproducten
Wij kiezen voor de beste en op de duur best renderende panelen. Vraag informatie naar onze merken.

Oplevertermijnen
Iedere dag zonlicht dat niet omgezet wordt in energie en dus euro's is er één teveel. Via realistisch planningen garanderen wij u dat u vanaf het voorziene moment kan genieten van de kracht van de zon.

Vakbekwame medewerkers
Ons team van Jos, Kevin, Sascha en Ronny weet waarmee ze bezig zijn. Ze zijn ervaren in het installeren en afwerken van het volledige PV-traject.